Chiropractie omgeving Honselersdijk

Let op! Annette van chiropractiedelier.nl werkt alleen vanuit de praktijk in de Emmastraat 20 in de Lier. Mocht je in Honselersdijk wonen is dat geen enkel probleem. Je kan via de website of telefonisch een afspraak inplannen en meteen terecht in de Lier.

Onze praktijk in de buurt van Honselersdijk kan veel uitkomst bieden voor mensen die woonachtig zijn in deze omgeving en last hebben van rug-, nek- of gewrichtsklachten. Ondanks dat men in de meeste gevallen nog wel kan functioneren met deze klachten kunnen deze klachten naarmate de tijd vordert uiterst vervelend worden en uiteindelijk ook ondraagbaar worden. Gelukkig kunt u in dit geval terecht bij Chiropractie De Lier voor een optimale gezondheid en natuurlijke pijnverlichting. Neem contact op een maak eenvoudig een afspraak bij onze praktijk gelegen nabij Honselersdijk.

Wat is Chiropractie?

Chiropractie is een geneeswijze die zich focust op het behandelen van de wervelkolom en het zenuwstelsel. Tijdens een chiropractische behandelingen worden er correcties uitgevoerd die ervoor zorgen dat samengedrukte gewrichten van elkaar worden gescheiden, waardoor de druk op de zenuwen wegneemt. Hoe langer de gewrichten samengedrukt worden hoe erger de klachten kunnen worden en het is zelfs mogelijk dat u gevoel verliest in delen van uw lichaam. Op het moment dat de druk in uw zenuwen wegneemt kunnen de zenuwimpulsen de organen en weefsels in uw lichaam beter bereiken wat er uiteindelijk voor zal zorgen dat uw lichaam beter zal functioneren. Mocht u dus last hebben van rug-, nek-, spier- of gewrichtsklachten kunt u natuurlijk altijd langskomen bij onze praktijk in de omgeving van Honselersdijk.

Ontmoet onze chiropractor Annette

De chiropractische behandeling bij onze praktijk vlakbij Honselersdijk worden uitgevoerd door Annette. Annette mag zich met trots ‘Doctor of Chiropractic’ noemen en is afgestudeerd in Engeland. Voordat Annette naar Engeland vertrok heeft ze 42 jaar in Zuid-Afrika gewoond. Ze is opgegroeid in het Zuid-Afrikaanse dorp Prins-Albert en heeft in dit land jaren als boerin gewerkt. Op een gegeven moment besluit ze door omstandigheden richting Engeland te vertrekken waar ze uiteindelijk een studie richting chiropractie volgt. De opleiding sprak haar meteen aan, omdat ze door het uitvoeren van dit beroep mensen kan helpen om een optimale gezondheid te bereiken door middel van het leveren van kwalitatieve, welzijn-gebaseerde chiropractie. In onze praktijk nabij Honselaarsdijk wordt per persoon één correctie per afspraak uitgevoerd.

Wanneer u voor het eerst op afspraak komt bij onze praktijk zal allereerst uw algehele gezondheid, uw ziekteverleden en bestaande symptomen worden beoordeeld. Wanneer deze beoordeling klaar is zal er worden gestart met een lichamelijk onderzoek en wordt er geprobeerd om de aard van de klachten te achterhalen. Tijdens het vervolgconsult zal uiteindelijk de eerste correctie worden uitgevoerd.

Behoefte aan meer informatie of een afspraak maken?

Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie óf wanneer u een consult wilt inplannen is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met onze praktijk in de buurt van Honselersdijk op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 31 74 99 66 of u kunt een e-mail sturen naar annette@chiropractiedelier.nl. Wij zijn geopend vanaf dinsdag t/m vrijdag en voor een afspraak heeft u geen verwijsbrief van de dokter nodig. Blijf niet langer rondlopen met klachten en maak eenvoudig een afspraak. Chiropractie De Lier, dé praktijk in de omgeving van Honselersdijk!

Onze praktijk is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Indien u met het openbaar vervoer komt raden wij u aan om eerst bus 30 richting Naaldwijk te pakken. Hierna kunt u overstappen op bus 32 richting Delft Station. Stap uit bij bushalte Hoofdstraat in De Lier. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar onze praktijk.

Veelgestelde vragen

Heb ik een verwijs brief van de huisarts nodig?

Voor een behandeling bij Chiropractie De Lier heeft u geen verwijsbrief nodig van uw arts. Vanzelfsprekend accepteren wij wel klanten die vanuit hun huisarts naar ons zijn doorverwezen.

Wat doet die Chiropractor als hij niet kan helpen?

De behandelingen bij Chiropractie De Lier worden altijd gestart met een uitgebreide klachtenanalyse. Vanuit deze analyse stellen wij een behandelplan op. Mocht het zo zijn dat uit onze klachtenanalyse blijkt dat u medische aandacht nodig heeft kunnen wij u doorverwijzen naar de desbetreffende specialist.

Waarom valt Chiropractie onder alternatieve geneeswijzen?

Chiropractie valt onder alternatieve geneeswijzen, omdat deze geneeswijze niet officieel is erkend door onze overheid. Natuurlijk betekent dit niet dat onze behandelingen u niet kunnen helpen bij uw klachten. Chiropractie wordt wereldwijd al jarenlang toegepast om lichamelijke klachten te verhelpen en in landen zoals Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten is chiropractie al tientallen jaren erkend als een officiële geneeswijze. Wij hopen dan ook dat de Nederlandse overheid op korte termijn zal inzien dat chiropractie ook in Nederland erkend zal moeten worden als officiële geneeswijze.

Helpt Chiropractie meteen naar een behandeling?

Het resultaat van chiropractie verschilt per persoon. De ene persoon voelt zich na één enkele behandeling direct beter en bij andere personen zijn er meer behandelingen nodig. Wanneer u een behandeling start bij Chiropractie De Lier zal onze chiropractor de verwachte lengte van het behandeltraject doornemen. De verwachte lengte is afhankelijk van de lichamelijk klacht en hoe lang de patiënt al last heeft van deze klachten.

Kunnen de klachten naar een behandeling terugkomen?

Het is eventueel mogelijk dat de klachten na een behandeling terugkomen, maar wij doen er alles aan om deze kans te minimaliseren. Dit betekent dat wij niet alleen het symptoom van de klacht behandelen, maar dat we ons ook inzetten om de dieper liggende oorzaak te achterhalen. Het is echter wel mogelijk dat uw klachten terugkeren, doordat uw lichaam constant op de proef wordt gesteld. Vandaar dat wij u aanraden om regelmatig bij ons langs te komen voor een grondige check. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het feit dat uw lichaam in een goede conditie verkeerd.

Met wat voor klachten kan ik bij Chiropractie De Lier terecht?

U kunt bij Chiropractie De Lier terecht voor zeer uiteenlopende klachten. Onze specialisten zijn opgeleid om lichamelijke klachten te herkennen en zij zijn in staat om te achterhalen of deze klachten een relatie hebben met betrekking tot het zenuwstelsel. Indien u last heeft van onderstaande klachten raden wij u aan om zo spoedig mogelijk onze praktijk te bezoeken: – Hoofdpijn – Energieloos – Last van nervositeit – Pijnlijke gewrichten – Stijve nek – Pijn tussen de schouders – Pijn in de rug – Pijn, tintelingen en/of uitstraling in de armen en/of benen – Verdoving of stijfheid in handen of voeten – Chronische vermoeidheid.

Je verdient dit.

Ondersteun je gezondheid op natuurlijke wijze.