Chiropractische zorg bij zwangerschap

Ik vind het een voorrecht om zwangere vrouwen te mogen helpen bij de overgang naar het moederschap. Ik kijk naar de taal van het lichaam door middel van een reeks fysieke en neurologische testen en onderzoek met name de wervelkolom en de omliggende gebieden, die zich tijdens de zwangerschap voortdurend aanpassen aan de veranderingen in het lichaam.

Zwangerschap kan voor sommige vrouwen een uitdagende tijd zijn, omdat ze vaak worden omringd door negatieve verhalen over zwangerschap en geboorte. Ik wil vrouwen graag helpen zich verbonden te voelen met het groeiende leven in hun lichaam, zodat zij in staat zijn om op dat lichaam te vertrouwen in deze belangrijke tijd.

Het centrale zenuwstelsel regelt alles wat er in een lichaam gebeurt. Tijdens de zwangerschap wordt er voortdurend informatie doorgegeven over de baby, via de ruggengraat omhoog naar de hersenen en weer terug. Chiropractische zorg betekent ‘genezen met handen’ en is een mooie, eenvoudige en natuurlijke methode om het lichaam bij dit proces te ondersteunen d.m.v. kleine aanpassingen aan de wervelkolom.
Het kiezen van een chiropractor die je tijdens de zwangerschap ondersteunt, kan een van de beste investeringen zijn in prenatale gezondheid en is een proactieve manier om goed voor jezelf te zorgen tijdens deze speciale fase in je leven.

Je verdient dit.

Ondersteun je gezondheid op natuurlijke wijze.