Wie ben ik?

Ik ben Annette, echtgenote, moeder en oma, geboren en getogen in Zuid-Afrika. Daar woonde ik jarenlang in Prins Albert, een klein boerendorpje, dicht bij de natuur.  Mijn afkomst heeft grote invloed gehad op de manier waarop ik mijn studio in De Lier heb vormgegeven.

Ik ben ooit boerin geweest en ben daarna in de gezondheidszorg gaan werken. Tijdens die periode raakte ik gefascineerd door chiropractie en besloot daarom om de opleiding tot chiropractor te gaan volgen.  In 2015 ben ik in Engeland afgestudeerd als ‘Master of Chiropractic’.

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat chiropractie helemaal niet alleen over rug- en nekpijn gaat. Ik was zeer verbaasd dat klanten die binnenkwamen met klachten als migraine, een laag energieniveau, met slaapproblemen of met hormonale klachten door chiropractische behandeling weer beter werden en daarna gelukkig en gezond konden leven. Dit vond ik echt een eye opener!

Ik vind het nog steeds fantastisch dat ik met slechts mijn eigen twee handen mensen kan helpen op een natuurlijke, holistische wijze, zonder dat daar medicijnen of operaties aan te pas komen!

Je verdient dit.

Ondersteun je gezondheid op natuurlijke wijze.