Chiropractie omgeving ’s-Gravenzande

Let op! Annette van chiropractiedelier.nl werkt alleen vanuit de praktijk in de Emmastraat 20 in de Lier. Mocht je in ’s-Gravenzande wonen is dat geen enkel probleem. Je kan via de website of telefonisch een afspraak inplannen en meteen terecht in de Lier.

Onze praktijk in de buurt van ’s-Gravenzande is geschikt voor mensen die woonachtig zijn in deze omgeving en af willen van hun lichamelijke klachten. Bent u iemand die al jarenlang rondloopt met rug-, nek- of gewrichtsklachten? Dan is het tijd dat hier eens een eind aan komt door langs te komen bij onze praktijk in De Lier. Onze praktijk is gespecialiseerd in chiropractie, waarbij we lichamelijke correcties uitvoeren die de druk op de zenuwen laten verdwijnen. Dit heeft als gevolg dat uw zenuwenimpulsen weer uw organen en weefsels kunnen bereiken waardoor de pijn uiteindelijk zal verdwijnen. Lees verder voor meer informatie over onze praktijk vlakbij ’s-Gravenzande.

Maak kennis met onze chiropractor

De chiropractische behandelingen bij onze praktijk worden uitgevoerd door Annette. Annette is een afgestudeerde ‘Doctor of Chiropractic’ en heeft in Engeland haar opleiding behaald. Ze maakt gebruik van een speciale behandelmethode die de McTimoney behandelmethode wordt genoemd. Deze behandelmethode onderscheidt zich van andere methodes doordat niet enkel en alleen het gebied van de pijn wordt onderzocht, maar het gehele lichaam wordt meegenomen tijdens het onderzoek. Het doel van deze methode is dan ook om te achterhalen wat de oorzaak van de pijn is. Op het moment dat de oorzaak is gevonden kunnen er snelle, milde, maar nauwkeurige correcties worden uitgevoerd die de druk op de zenuwen doet verdwijnen.

Onze chiropractor Annette is opgegroeid in Zuid-Afrika in het dorp Prins Albert. Na tientallen jaren in Zuid-Afrika te hebben gewoond en gewerkt besloot zij door omstandigheden richting Engeland te vertrekken. Uiteindelijk kwam ze daar in de zorg terecht en besloot ze na een tijd om een opleiding chiropractie te volgen aan het McTimoney College voor Chiropractie in Abingdon. Hier heeft zij uiteindelijk de unieke behandelmethode van McTimoney geleerd en tegenwoordig past ze deze behandelmethode toe bij onze praktijk voor praktijk nabij ’s-Gravenzande. Deze behandelmethode is bewezen om effectief te zijn bij de volgende klachten:

  • Rug-, nek- en schouderpijn
  • Pijn, een onbehaaglijk gevoel en stijfheid in gewrichten
  • Migraine
  • Pijn in de spieren
  • Sportblessures
  • Reumatische pijnen

Wilt u ook af van uw lichamelijke klachten en deze unieke behandelmethode eens in het echt ervaren? Kom dan eens langs bij onze praktijk voor chiropractie in de omgeving van ’s-Gravenzande.

De werkwijze van Chiropractie De Lier

Wanneer u langskomt voor uw eerste consult bij Chiropractie De Lier zal er eerst een beoordeling plaatsvinden van uw algemene gezondheid, uw ziekteverleden en de bestaande symptomen. Wanneer dit onderzoek is voltooid zal er een lichamelijk onderzoek worden uitgevoerd om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Op het moment dat deze oorzaak is vastgesteld zal er een vervolgconsult worden ingepland om de eerste correcties uit te voeren door middel van lichte en manipulatieve technieken volgens de McTimoney methode. Een consult duurt tussen de 30 minuten en één uur en tijdens dit consult zal onze chiropractor Annette de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 

  • Een volledige anamnese uitvoeren bestaande uit de beoordeling van uw algemene gezondheidstoestand, eerdere en bestaande symptomen.
  • Met uw toestemming een grondig lichamelijk onderzoek uit voeren (omvat eventueel neurologische en orthopedische testen indien deze nodig zijn).
  • Een röntgenologisch onderzoek organiseren of u hiernaar verwijzen, mocht dit nodig zijn.
  • Correcties uitvoeren door middel van de lichte, behendige technieken die horen bij de McTimoney techniek.

Een afspraak maken bij chiropractie De Lier?

Wilt u ook af van uw klachten dan raden we u aan om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen bij Chiropractie De Lier. Dit kan eenvoudig door te bellen naar 06 31 74 99 66 of u kunt een e-mail sturen naar annette@chiropractiedelier.nl. Wij zijn geopend vanaf dinsdag t/m vrijdag en staan op deze dagen voor u klaar om te helpen met uw klachten. Blijf niet langer rondlopen met deze vervelende klachten en maak vandaag nog een afspraak bij onze praktijk in de omgeving van ’s-Gravenzande, namelijk Chiropractie De Lier.

Onze praktijk in De Lier is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer wanneer u vanaf ‘s-Gravenzande komt. Komt u met het openbaar vervoer? Dan kunt u bus 32 richting Naaldwijk pakken, waarna u uitstapt in de Hoofdstraat, De Lier. Vanaf hier is het zo’n 3 minuten lopen voordat u bij onze praktijk aankomt.

Veelgestelde vragen

Heb ik een verwijs brief van de huisarts nodig?

Voor een behandeling bij Chiropractie De Lier heeft u geen verwijsbrief nodig van uw arts. Vanzelfsprekend accepteren wij wel klanten die vanuit hun huisarts naar ons zijn doorverwezen.

Wat doet die Chiropractor als hij niet kan helpen?

De behandelingen bij Chiropractie De Lier worden altijd gestart met een uitgebreide klachtenanalyse. Vanuit deze analyse stellen wij een behandelplan op. Mocht het zo zijn dat uit onze klachtenanalyse blijkt dat u medische aandacht nodig heeft kunnen wij u doorverwijzen naar de desbetreffende specialist.

Waarom valt Chiropractie onder alternatieve geneeswijzen?

Chiropractie valt onder alternatieve geneeswijzen, omdat deze geneeswijze niet officieel is erkend door onze overheid. Natuurlijk betekent dit niet dat onze behandelingen u niet kunnen helpen bij uw klachten. Chiropractie wordt wereldwijd al jarenlang toegepast om lichamelijke klachten te verhelpen en in landen zoals Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten is chiropractie al tientallen jaren erkend als een officiële geneeswijze. Wij hopen dan ook dat de Nederlandse overheid op korte termijn zal inzien dat chiropractie ook in Nederland erkend zal moeten worden als officiële geneeswijze.

Helpt Chiropractie meteen naar een behandeling?

Het resultaat van chiropractie verschilt per persoon. De ene persoon voelt zich na één enkele behandeling direct beter en bij andere personen zijn er meer behandelingen nodig. Wanneer u een behandeling start bij Chiropractie De Lier zal onze chiropractor de verwachte lengte van het behandeltraject doornemen. De verwachte lengte is afhankelijk van de lichamelijk klacht en hoe lang de patiënt al last heeft van deze klachten.

Kunnen de klachten naar een behandeling terugkomen?

Het is eventueel mogelijk dat de klachten na een behandeling terugkomen, maar wij doen er alles aan om deze kans te minimaliseren. Dit betekent dat wij niet alleen het symptoom van de klacht behandelen, maar dat we ons ook inzetten om de dieper liggende oorzaak te achterhalen. Het is echter wel mogelijk dat uw klachten terugkeren, doordat uw lichaam constant op de proef wordt gesteld. Vandaar dat wij u aanraden om regelmatig bij ons langs te komen voor een grondige check. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het feit dat uw lichaam in een goede conditie verkeerd.

Met wat voor klachten kan ik bij Chiropractie De Lier terecht?

U kunt bij Chiropractie De Lier terecht voor zeer uiteenlopende klachten. Onze specialisten zijn opgeleid om lichamelijke klachten te herkennen en zij zijn in staat om te achterhalen of deze klachten een relatie hebben met betrekking tot het zenuwstelsel. Indien u last heeft van onderstaande klachten raden wij u aan om zo spoedig mogelijk onze praktijk te bezoeken: – Hoofdpijn – Energieloos – Last van nervositeit – Pijnlijke gewrichten – Stijve nek – Pijn tussen de schouders – Pijn in de rug – Pijn, tintelingen en/of uitstraling in de armen en/of benen – Verdoving of stijfheid in handen of voeten – Chronische vermoeidheid.

Je verdient dit.

Ondersteun je gezondheid op natuurlijke wijze.