Chiropractie voor baby, peuter en opgroeiend kind

Er is geen beter voorbeeld te bedenken van de verbazingwekkende slimheid van het lichaam dan de bevruchte eicel die zich ontwikkelt tot een perfect gevormd, klein mensje!
Chiropractische zorg betekent ´genezen met handen´ en is een mooie, eenvoudige en natuurlijke methode om het lichaam van je kind optimaal te laten werken.
Ik heb jarenlange ervaring in de zorg voor baby’s en jonge kinderen. Door met zachte technieken aan hun lichaam te werken, help ik bij het herstellen van het zenuwstelsel. Het centrale zenuwstelsel van een kind is volledig ontwikkeld rond de leeftijd van 3 jaar, maar omdat kinderen zo snel groeien en het zenuwstelsel meegroeit is het zeker aan te raden om hun lichaam regelmatig door een chiropractor te laten beoordelen.

Ik begin altijd met een individuele beoordeling op basis van de levensgeschiedenis en de leeftijd van het kind om er zeker van te zijn dat het zich goed ontwikkelt. Voordat ik een geïndividualiseerd plan maak, kijk ik naar een breed scala aan gezondheidsgerelateerde factoren, zoals voeding, slaappatroon, stemming, zindelijkheidstraining, balans, coördinatie, houding en musculoskeletale ontwikkeling om een volledig beeld te krijgen over de gezondheid.
Chiropractische correcties bij baby’s en jonge kinderen doe ik uiterst voorzichtig en passend bij iemand die zo klein en kostbaar is. Veel baby’s slapen gewoon door tijdens de correcties, en ouders kunnen er vaak niet over uit hoe stil en ontspannen hun peuter op de bank ligt!
Jonge kinderen voelen al snel de voordelen van chiropractische zorg en oudere kinderen zeggen vaak uit zichzelf dat ze weer naar de chiropractor willen.

Je verdient dit.

Ondersteun je gezondheid op natuurlijke wijze.